Rodzaj
Książki (2)
Autor
Słowiński, Mirosław (2)
Wydawnictwo SGGW (1)
pod red. Mirosława Słowińskiego. (1)
Wydawca
Wydawnictwo SGGW, (2)
Rok wydania
2014 (2)
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii (1)
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii. (1)
Forma i typ
Książki (1)
Temat
Gastronomia (1)
Jaja (1)
Kucharstwo (1)
Mięso (1)
Mleko (1)
Przetwory mięsne (1)
Przetwory mleczne (1)
Surowce zwierzęce (1)
Technologia żywności (1)
Żywienie człowieka (1)
Żywność pochodzenia zwierzęcego (1)
więcej
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji] (1)
Województwo
mazowieckie (2)